Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Olası bir felaketle önlaşıldığında yapıda bulunan insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi midein herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

çoğu kez pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dünya seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapısı, yangına metanet derecesine rabıtalı olarak 30 ila 120 dakika beyninde bileğustalıkebilen önceden belirlenmiş bir süre boyunca yangın ve kötüın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı sistemıdır. Bu baplar çelik yahut masif ahşap kabil malzemelerden mimarilır ve etkili sıcaklıklara maruz kaldığında genişleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Açılıp - kapanma teamüllevinin sorunsuz namına getirilmesi Yangın Çıkış Kapısı gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu boyut denetleme edilmelidir. 

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve sima hayatını asal saha, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş simultane kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak örgüda olmalıdır.

Özellikle duygulu ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Ahşap yangın kapıları, tradisyonel görünümleri ve stabil strüktürları hasebiyle hem mesken hem bile ticari ortamlarda popülerdir. çoklukla yangına dayanıklı ilenmeşaptan yahut kompozit bir malzemeden binalmış sıhhatli bir çekirdeğe sahiptirler ve çoğu kez iç dekora uyması sinein şümul veya laminatlarla tamamlanırlar.

Report this wiki page